Advertisement

Sedat Peker Süleyman Soylu : X9q1utxvzhwk M / Sedat peker son video olay!

Sedat Peker Süleyman Soylu : X9q1utxvzhwk M / Sedat peker son video olay!. Kırmızı bültenle aranan teröristi trt'ye çıkar. İ̇çişleri bakanı süleyman soylu'dan kılıçdaroğlu'na sedat peker yanıtı chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu t24 canlı yayınında gazeteci murat sabuncu'nun sorularını yanıtladı. Peker açıklamasının devamında, süleyman soylu, sen 'sedat peker'e dosya hazırlıyorlar, tehlikeli bir durum olursa haber vereceğim' demedin mi; Yayınladığı videoların ardından, i̇çişleri bakanlığı'nın i̇ftira ve ithamları, güvenlik. Soylu açıklamasında mehmet ağar'dan da bir düzeltme yapmasını istedi.

Organize suç örgütü lideri sedat peker, dördüncü videosunu yayınladı. Sedat peker'in sosyal medya üzerinden paylaştığı son videoya i̇çişleri bakanı süleyman soylu'dan sert tepki geldi. Sosyal medya hesabından açıklama yapan soylu, peker'in iddialarının ispatlanması halinde idama razı olduğunu vurguladı. İ̇çişleri bakanı süleyman soylu'dan kılıçdaroğlu'na sedat peker yanıtı chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu t24 canlı yayınında gazeteci murat sabuncu'nun sorularını yanıtladı. Yayınladığı videoların ardından, i̇çişleri bakanlığı'nın i̇ftira ve ithamları, güvenlik.

Wk7 00og2y41km
Wk7 00og2y41km from www.bizhaberiz.com
Kendisine yönelik iftiralar için aylardır bu senaryonun bu noktaya. Bakan soylu açıklamasında, kullandığı uyuşturucunun beynini yok ettiği müptezel operasyon elemanına sesleniyorum. İçişleri bakanı süleyman soylu'yu hedef alan peker, 'koruma polisimi sen vermedin mi süleyman soylu? Sedat peker, kendisine yönelik operasyonlar sonrası çektiği videoların dördüncüsünde koruma polisimi sen vermedin mi süleyman soylu; Sedat peker video yayınlarına bugün bir yenisini ekledi. Sosyal medya hesabından açıklama yapan soylu, peker'in iddialarının ispatlanması halinde idama razı olduğunu vurguladı. Temiz süleyman'ın istifa olayı var ya, bir gün önce robot hesaplardan tweetler hazırlandı diye konuştu. Bu sefer i̇çişleri bakanı süleyman soylu hakkında konuştu.

Rabbim seni sıratımüstakimden ayırmasın inşaallah.

Suç örgütü lideri sedat peker, i̇çişleri bakanı süleyman soylu'nun kendisi hakkında iddialara yanıt verirken, hakkımda soruşturma açıldığı bilgisini süleyman soylu verdi dedi. Temiz süleyman'ın istifa olayı var ya, bir gün önce robot hesaplardan tweetler hazırlandı diye konuştu. Eski i̇çişleri bakanı mehmet ağar ve oğlu ak parti milletvekili tolga ağar hakkındaki iddialarıyla dikkatleri üstüne toplayan sedat peker, dördüncü videosunda i̇çişleri süleyman soylu hakkında konuştu. En sevgiliye komşu eylesin inşaallah abim. Aylardır bu senaryonun bu noktaya. Sedat peker son video olay! Sedat peker'in youtube'da yeni açıklamalarıyla hedef aldığı i̇çişleri bakanı süleyman soylu'dan cevap geldi. Yayınladığı videoların ardından, i̇çişleri bakanlığı'nın i̇ftira ve ithamları, güvenlik. Temiz süleyman'ın istifa olayı var ya, bir gün önce robot hesaplardan tweetler hazırlandı' ifadelerini kullandı. Organize suç örgütü lideri sedat peker, kendisine yönelik operasyonlar sonrası çektiği videoların dördüncüsünde koruma polisimi sen vermedin mi süleyman soylu; Mafya dediğin sedat peker'e hayırsever iş adamı diyene trt'de program yaptır. Facebook twitter linkedin pinterest google+. Sen de operasyon faresi gibi kaçma, ülkene gel adalete teslim ol açıklamasında bulundu.

Suç örgütü lideri sedat peker, i̇çişleri bakanı süleyman soylu'nun kendisi hakkında iddialara yanıt verirken, hakkımda soruşturma açıldığı bilgisini süleyman soylu verdi dedi. İ̇çişleri bakanı süleyman soylu'dan kılıçdaroğlu'na sedat peker yanıtı chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu t24 canlı yayınında gazeteci murat sabuncu'nun sorularını yanıtladı. Bakan soylu, aylardır bu senaryonun bu noktaya geleceğini bekliyordum. Kendisine yönelik iftiralar için aylardır bu senaryonun bu noktaya. Chp'li tuncay özkan, yaptığı açıklamada terör örgütü elebaşı öcalan'ın mektubundan medet um.

W Gy L2zvlgx6m
W Gy L2zvlgx6m from haber.sol.org.tr
Mafya dediğin sedat peker'e hayırsever iş adamı diyene trt'de program yaptır. Sedat pekerin söylemiş oldukları yalan olmuş olsaydı, süleyman soylu beyefendi cevap verme gereği duymazdı, ama belliki sedat reis vurmuş ve vurduğu yerden sağlam acıtmış. Hadi biri mafyatik bir tip kullandığı dil yaşadığı dünyaya uygun çok yadırgatmıyor, peki ya diğeri bir bakan , hükümet yetkilisi ve devlet görevlisi o nasıl bir dildir nasıl bir üsluptur. Peker, soylu'nun kendisine benim i̇stanbul'da yetkim yok,. İçişleri bakanı süleyman soylu, organize suç örgütü lideri sedat peker'in kendisine yönelik iddiaları sonrası yaptığı açıklamada, üzerime düşeni alıyor ve yüzleşiyorum. Polis koruması ver ama suçlu. Süleyman soylu, sen 'sedat peker'e dosya hazırlıyorlar, tehlikeli bir durum olursa haber vereceğim' demedin mi? Bu sefer i̇çişleri bakanı süleyman soylu hakkında konuştu.

Soylu, mehmet ağar'ın ben olmasan yalıkavak marina'ya mafya çöker sözlerine de tepki gösterdi.

Suç örgütü lideri sedat peker, süleyman soylu'nun attığı tweetler üzerine bugünkü videosunda ''bugün size temiz süleyman'ı anlatacağım. Eski i̇çişleri bakanı mehmet ağar ve oğlu ak parti milletvekili tolga ağar hakkındaki iddialarıyla dikkatleri üstüne toplayan sedat peker, dördüncü videosunda i̇çişleri süleyman soylu hakkında konuştu. Kırmızı bültenle aranan teröristi trt'ye çıkar. Sedat peker son video olay! Sedat peker'in videosunun ardından i̇çişleri bakanı süleyman soylu, sosyal medya üzerinden bir açıklama yaptı. Süleyman soylu 'dan sedat peker'e racon! Polis koruması ver ama suçlu. Sedat peker'in ortaya attığı iddialar gündeme bomba etkisi yarattı. Kırmızı bültenle aranan sedat peker youtube kanalında 4. Peker, çektiği videoda i̇çişleri bakanı süleyman soylu hakkında ağır iddialarda bulunarak, süleyman soylu, sen 'sedat peker'e dosya hazırlıyorlar, tehlikeli bir durum olursa haber. Son nefesini ona en yakın olduğun anda alsın inşaallah. Bu sefer i̇çişleri bakanı süleyman soylu hakkında konuştu. İçişleri bakanı süleyman soylu, organize suç örgütü lideri sedat peker'in kendisine yönelik iddiaları sonrası yaptığı açıklamada, üzerime düşeni alıyor ve yüzleşiyorum.

#sedatpeker #süleymansoylu #racon herkese merhaba dostlar ben heros, 20 yaşındayım ve ilköğretim matematik öğretmenl. Peker, çektiği videoda i̇çişleri bakanı süleyman soylu hakkında ağır iddialarda bulunarak, süleyman soylu, sen 'sedat peker'e dosya hazırlıyorlar, tehlikeli bir durum olursa haber. Organize suç örgütü lideri sedat peker, dördüncü videosunu yayınladı. Sedat peker'in videosunun ardından i̇çişleri bakanı süleyman soylu, sosyal medya üzerinden bir açıklama yaptı. En sevgiliye komşu eylesin inşaallah abim.

P2cqawbtphrkfm
P2cqawbtphrkfm from www.haberdar.com
1 yıl önce abdurrahman şahin on hepi̇mi̇zi̇ aldatmişlar. Sedat peker'in videosunun ardından i̇çişleri bakanı süleyman soylu, sosyal medya üzerinden bir açıklama yaptı. Suç örgütü lideri sedat peker, i̇çişleri bakanı süleyman soylu'nun kendisi hakkında iddialara yanıt verirken, hakkımda soruşturma açıldığı bilgisini süleyman soylu verdi dedi. En sevgiliye komşu eylesin inşaallah abim. Yayınladığı videoların ardından, i̇çişleri bakanlığı'nın i̇ftira ve ithamları, güvenlik. Sedat peker'in sosyal medya üzerinden paylaştığı son videoya i̇çişleri bakanı süleyman soylu'dan sert tepki geldi. Sedat peker, kendisine yönelik operasyonlar sonrası çektiği videoların dördüncüsünde koruma polisimi sen vermedin mi süleyman soylu; Sedat peker video yayınlarına bugün bir yenisini ekledi.

Peker, soylu'nun kendisine benim i̇stanbul'da yetkim yok,.

Bu sefer i̇çişleri bakanı süleyman soylu hakkında konuştu. Süleyman soylu'dan sedat peker açıklaması sosyal medyadan sedat peker'le ilgili bir açıklama yayınlayan süleyman soylu, i̇ddianı, iftiranı, her şeyin açığa çıkması için yargıya. Süleyman soylu suç örgütü lideri sedat peker yeni bir video yayınladı. Sosyal medya hesabından açıklama yapan soylu, peker'in iddialarının ispatlanması halinde idama razı olduğunu vurguladı. Temiz süleyman'ın istifa olayı var ya, bir gün önce robot hesaplardan tweetler hazırlandı diye konuştu. Peker, soylu'nun kendisine benim i̇stanbul'da yetkim yok,. Peş peşe yayınladığı videolar ile devlet içindeki 'derin' ilişkileri deşifre ettiğini iddia eden suç örgütü lideri sedat peker, mehmet ağar ile tolga ağar'dan sonra bu kez i̇çişleri bakanı soylu'yu hedef aldı: Chp'den i̇çişleri bakanı süleyman soylu'nun sedat peker açıklamalarına ilişkin yanıt geldi. Rabbim seni sıratımüstakimden ayırmasın inşaallah. Eski i̇çişleri bakanı mehmet ağar ve oğlu ak parti milletvekili tolga ağar hakkındaki iddialarıyla dikkatleri üstüne toplayan sedat peker, dördüncü videosunda i̇çişleri süleyman soylu hakkında konuştu. En sevgiliye komşu eylesin inşaallah abim. İ̇çişleri bakanı süleyman soylu'dan kılıçdaroğlu'na sedat peker yanıtı chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu t24 canlı yayınında gazeteci murat sabuncu'nun sorularını yanıtladı. Aylardır bu senaryonun bu noktaya.

Posting Komentar

0 Komentar